Kris Rok se oglasio posle šamara

Kris Rok je dočekan ovacijama dok je izlazio na scenu u Bostonu na svom prvom nastupu otkako ga je Vil Smit ošamario na dodeli Oskara. Tom prilikom Rok je upitao publiku: „Pa, kakav je bio vaš vikend“, pre nego što im je rekao da ne namerava da se pozabavi incidentom jer „još uvek pokušava da shvati šta se dogodilo“.

„Nemam šta da kažem o tome, pa ako ste došli zbog toga… Još obrađujem šta se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tom sra**u“, rekao je Rok.

Rok je rekao publici da će, kada se konačno pozabavi incidentom, „biti ozbiljno“. „Sada će biti smešno i samo ću ispričati neke viceve“, naglasio je Rok.

Jedan čovek je izbačen iz emisije nakon što je povikao „Vil Smit“. Rok je na ovo samo pitao publiku: „Da li će ovako proći ova emisija?“

Međutim, kako je Rok ugasio svaku nadu da će pričati viceve i šale o šamaru, ipak je prokomentarisao svoj život uopšte, rekavši „Život mi je sada prilično dobar, osim nekih čudnih stvari“.

Publika se smejala znajući tačno na šta se odnose „čudne stvari“.

„Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da rešimo situaciju“, rekli su u saopštenju Akademije.

Podsećamo, iz Akademije su rekli da su pokrenuli disciplinski postupak protiv glumca, kao i da bi on mogao da bude suspendovan ili izbačen kada se sledeći put bude raspravljalo o ovome na sastanku koji će biti održan 18. aprila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kris rok
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Glupe crnčuge, sve to treba eliminisati iz javnosti čim se primeti i trunka ovakvih masnih zahebancija.Mada, isto bi trebalo ia sa belcima, naročito ako se radi o trulim amerima.Bez pardona, ćao, dovidžons.