„Kul momci“ – najgledaniji film

Komedija „Kul momci“ („Superbad“) bila je protekle nedelje najgledanija u američkim bioskopima. Zaradom u toku premijernog vikenda „Kul momci“ su srušili 12-godišnji rekord za filmove koji su imali „otvaranje“ posle 15. avgusta, a koji je držao film „Mortal Kombat“ (1995).
„Kul momci“ je priča o odrastanju – o trojici tinejdžera koji završavaju srednju školu i nikako ne mogu da se uklope u društvo. Njihovo prijateljstvo je do besmisla zasnovano na zavisnosti, ali sada su se upisali na različite koledže i primorani su da razmišljaju o razdvojenim životima. Evan (Majkl Sera; Michael Cera) je drag, pametan i prestrašen. Set (Džona Hil; Jonah Hill) je nevaspitan, svojeglav, opsednut suprotnim polom i svojim genitalijama. Fogel (Kristofer Minc-Plase; Christopher Mintz-Plasse) je, prosto, izgubljen slučaj. Rešeni da izgube nevinost, njih trojica pokušavaju da kupe alkohol da bi na poslednjoj školskoj žurci opili neke devojke i odvukli ih u krevet.
Film je režirao Greg Motola (Greg Mottola), a pored trojice tinejdžera u filmu glume i Bil Hader (Bill Hader), Set Rogen (Seth Rogen), koji je i jedan od scenarista filma, i drugi. Producent je reditelj Džud Apatou (Judd Apatow), koji stoji iza ostvarenja „Zaglavilo se“ („Knocked Up“) i „Četiri banke a nevin“ („The 40-Year-Old Virgin“). „Kul momci“ stižu u domaće bioskope 1. novembra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (17-19.) avgusta:

  1. "Kul momci" ("Superbad")
  2. "Gas do daske 3" ("Rush Hour 3")
  3. "Bornov ultimatum" ("The Bourne Ultimatum")
  4. "Simpsonovi na filmu" ("The Simpsons Movie")
  5. "The Invasion"
  6. "Stardust"
  7. "Lak za kosu" ("Hairspray")
  8. "Underdog"
  9. "Hari Poter i Red feniksa" ("Harry Potter and the Order of the Phoenix")
  10. "Čak i Leri – brak po meri" ("I Now Pronounce You Chuck & Larry")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmkomedijakul momcisuperbadtinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar