Lara Flin Bojl umesto Famke Jansen u „Ljudima u crnom 2“

Navodeći porodične razloge kao opravdanje, glumica Famke Jansen (Famke Janssen) je naprasno otkazala učešće u projektu “Men in Black 2”.

Ona je trebalo da i u nastavku tumači zlobnicu Serlinu, glavnog protivnika junakâ koje igraju Vil Smit (Will Smith) i Tomi Li Džons (Tommy Lee Jones), a od rada na filmu je odustala posle samo jednog dana snimanja, navodi The Hollywood Reporter.

Nju će zameniti, na prvi pogled krhka, Lara Flin Bojl (Lara Flynn Boyle), našoj publici najpoznatija iz TV serije “Twin Peaks” (i po skorašnjoj burnoj vezi sa Džekom Nikolsonom). Pretpostavljamo da će kostimi morati da pretrpe znatne izmene kako bi se nadomestile znatne razlike u visini i građi nekadašnjeg modela Jansenove i fražilne Lare.

Bojlova je, do sada, uglavnom bila angažovana u TV projektima, tako da joj je filmografija prilično tanka, a obuhvata ostvarenja “Happiness” (“Sreća”, prikazan kod nas na Festu 1999) i “Afterglow” (“Sjaj”).

U filmu “Men in Black 2” će se pojaviti i Džoni Noksvil (Johnny Knoxville) iz MTV-jevog “Jackass”-a u ulozi dvoglavog vanzemaljca i Rozario Douson (Rosario Dawson) iz “Josie and the Pussycats” kao (čovekoliki, za promenu) predmet interesovanja Agenta J, čiji lik tumači Smit.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar