„Ledeno doba 3“ stiže 2009. godine

Jedan od najpopularnijih animiranih serijala – „Ledeno doba“, dobiće uskoro i svoj treći nastavak. Nedavno je počela pretprodukcija trećeg u nizu filmova, pod nazivom „Ledeno doba 3: dolazak dinosaurusa“ („Ice Age: Dawn of the Dinosaurs“, 2009). Preistorijska veverica Skret je ponovo glavna zvezda trejlera koji najavljuje ovaj film. Domaća publika će imati prilike da vidi ovaj trejler premijerno u nedelju pred premijeru filma „Horton“.
Poznata franšiza „Ledeno doba“ do danas je zaradila više od 1,2 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta. „Ledeno doba 3“ će režirati Karlos Saldana (Carlos Saldanha), koji je režirao i prethodni deo – „Ledeno doba 2: otapanje“ („Ice Age: The Meltdown“, 2006), a ujedno je sarađivao i na prvom delu – „Ledeno doba“ („Ice Age“), koji je izašao 2002. godine. Do sada je potvrđeno da će Rej Romano (Ray Romano) ponovo pozajmiti glas dobroćudnom mamutu Manfredu, dok će simpatičnoj vererici Skret glas ponovo pozamiti Kris Vedž (Chris Wedge). Očekuje se da će se i ostali glumci pojaviti u trećem delu serijala – Džon Legvizamo (John Leguizamo) kao lenjivac Sid, Denis Liri (Denis Leary) kao sabljozubi tigar Dijego, Kvin Latifa (Queen Latifah) kao Eli, Šon Vilijam Skot (Sean William Scott) kao oposum Kreš i Džoš Pek (Josh Peck) kao oposum Pek.
Da podsetimo, u sinhronizaciji filma „Ledeno doba 2: otapanje“ glasove likovima pozajmili su Voja Brajović (Dijego), Nikola Đuričko (Manfred – Meni), Srđan Miletić (Sid), Isidora Minić (Eli), Goran Jevtić (Kreš) i Lako Nikolić (Edi).
Film „Ledeno doba 3“ počeće da se prikazuje u domaćim bioskopima od 2. jula 2009. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

animiranifilmfilmledeno doba 3
Komentari (0)
Dodaj komentar