„Ledeno doba 4“ uskoro u bioskopima

Omiljena filmska trojka – mamut Meni, lenjivac Sid i sabljozubi tigar Dijego, upustiće se u najveću avanturu do sada u novom nastavku popularne franšize "Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata" ("Ice Age: Continental Drift"). Tu je, naravno, i preistorijska veverica Skret, koja je ponovo glavna zvezda trejlera koji najavljuje ovaj film.
Nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata, plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušaće da se preko mora vrate kući. Pred njima nikada nisu bili veći izazovi – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nije našla nijedna praistorijska veverica.
"Ledeno doba" je filmski serijal nastao u "Blue Sky Studios", odeljenju studija "20th Century Fox". Prva dva nastavka – "Ledeno doba" ("Ice Age, 2002") i "Ledeno doba 2: otapanje" ("Ice Age: The Meltdown", 2006), snimljena su za prikazivanje u klasičnim salama, dok je treći, "Ledeno doba 3: dinosaurusi dolaze" ("Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs, 2009"), snimljen u 3D-u. Dosadašnji nastavci doneli su studiju preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta. "Ledeno doba: pomeranje kontinenata" takođe se snima u 3D-u, a u bioskope stiže u junu 2012. godine.
Do sada je potvrđeno da će Rej Romano (Ray Romano) ponovo pozajmiti glas dobroćudnom mamutu Manfredu, dok će simpatičnoj vererici Skret glas ponovo pozamiti Kris Vedž (Chris Wedge). Tu su ponovo i Džon Legvizamo (John Leguizamo) kao lenjivac Sid, Denis Liri (Denis Leary) kao sabljozubi tigar Dijego, Kvin Latifa (Queen Latifah) kao Eli, Šon Vilijam Skot (Sean William Scott) kao oposum Kreš i Džoš Pek (Josh Peck) kao oposum Pek. Prijatne novosti za sve one koji vole da gledaju ovaj serijal u originalu, bez sinhronizacije, jeste to da će imati prilike da čuju glas oskarovca Džeremija Renera (Jeremy Renner) i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

4filmledeno doba
Komentari (0)
Dodaj komentar