Madonin nastup na Evroviziji – razočaravajući (video)

Madona je u svojoj karijeri imala pehova, ali oni ne mogu da unište karijeru vredne istorije kakvu je napravila. I znamo da kraljica popa „nije završila“. Ali njen nastup na Evroviziji u Tel Avivu kaže da su stvari krenule pogrešnim tokom.

Madona i Evrovizija kombinacija vredna milion dolara nisu bila tako dobar spoj. Videlo se to na sceni Evrovizije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

madona
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Koji grozni komentari, koja ljubomora , eto sta ti je ćovjećanstvo ćopor vukova hahahahaha

  • Anonimni

    krvopija,,,izgubljena u moru licemerija,,,dali joj milionce a ona propagiradzamijase-muslimane-palestince,,to joj poslednje sto je dobila od jevreja,,,,bab baj kamenjrko iz dzungle

  • snugl

    fantasticna je.

    • bambi

      Dok je takvih kretena kao ti, Madonka ce zgrtati pare i trpati u dzep. Kazu ljudi, dok je ovaca bice i sisanja. Inace, Snugl nije bio jasan, da li je kod Madone fantasticnost proizisla dok je zadovoljavala svoje sponzore u toaletima ili do sramoti svoga sina sa sadomazo gadostima?

  • bambi

    Madona je bila i ostala prostitutka. Sva sreca da je njen sin pobegao od nje kod oca. Inace, sva deca ukoliko se primeti od strane Centra za socijalni rad ili od strane komsiluka koja zive sa majkom koja se prostituise, menja intimne pratioce, kurva se, sponzorise ili slicno, moraju biti kod oca bez odlaganja. Zalosno je sto je trenuto stanje kod mladih mama otprilike 95% sponzoruse i osobe niskih moralnih vrednosti. Mlade devojke se inace ugledaju ne samo na Madonu kao bivsu i sadasnju prostitutku vec i na sve slicne rijaliti zvezde, nazovi pevaljke, modne kreatorke, blogerke, piarovke, ajfonke, kerosetaljke i ostale devijacije koje se danas javljaju u Srbiji.