Magi zauvek!

Osećali smo se obaveznim da vam prenesemo neke od poslednjih pozdrava upućenih Magi Stefanović. Ako i vi želite da bar putem ovog medija pošaljete poslednju poruku Magi kliknite ovde.

„Nije dotakla ništa što bi moglo da boli“ by Žarka.

  • Nije dotakla ništa što bi moglo da boli, njene ruke su bele kao led, njene misli su čiste, ona misli da voli, ona veruje, veruje. Neće doći na jesen kada opada lišće, neće doći na zimu kad je sneg, nije imala razlog, nije imala kada, da ostane, da ostane… Počivaj u miru!

„Odrastanje“ by Zoran – Vankuver

  • Ja sam samo jedan od hiljade onih koji su odrastali uz zvuke velikog Rock“n“Roll benda – Ekatarine Velike. Ovde u Kanadi, kao lek protiv nostalgije koristim domaću (srpsku) štampu, međutim slušanje EKV-a me uvek razbije i dođem na ideju da uhvatim prvi avion kući. Iako su oni fizički otišli sa ovog sveta, muzika EKV će ostati u srcima hiljada malih ljudi koji su odrastali 80-tih u bivšoj Jugi.

„Voda“ by David

  • Kada sam čuo, pošle su mi suze. Onda sam pustio pesmu „Voda“, seo za klavir i počeo da sviram zajedno sa njom. Suze su nestale. Ona nikada neće nestati jer ima tu moć.

Magi HVALA by Joker

  • Poslednji pozdrav i vječna slava. EKV su anđeli na nebu razbijene Jugoslavije. Hvala vam za sve pjesme. Nikada se EKV neću sjećati jer ih nikada neću zaboraviti.

Posetite sajt posvećen Magi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar