Meg i Denis definitivno odlaze u istoriju

Strasna ljubavna veza između Meg Rajan (Meg Ryan) i Rasela Kroua (Russell Crowe) ponovo je u punom jeku, a britanski tabloidi su puni novih fotografija na kojima se Meg i Rasel strasno grle i ljube u jednom kafeu u L.A.-u.

Neodlučna Meg je, pošto su je tabloidi prvi put uhvatili sa „gladijatorom“ Raselom letos, na snimanju „Proof of Life“, prvo želela da se razvede od muža, potom je pokušavala da izgladi stvari, da bi na kraju, ipak, i sama predavši zahtev za razvod (što je njen muž Denis Kvejd [Dennis Quaid] već učinio ranije), rešila da se svim srcem preda novoj ljubavi. Iza Meg i Denisa je devet godina mirnog braka koji je bio smatran velikim izuzetkom u svetu holivudskih intriga.

Meg i Rasel su viđeni nedavno i na aerodromu u Džekson Houlu, Vajoming (u blizini se nalazi njen ranč), a tom prilikom se Rasel ponašao kao brižni muž, ponevši sve Megine torbe umesto nje. Naravno, američki novinari su se odmah zapitali da li je to bilo pre ili posle njegove povrede ramena koja ga je onemogućila da snima „Flora Plum“, te da li su, kojim slučajem, torbe mogle izazvati povredu ili joj na neki način doprineti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar