Megan je ovim postupkom razbesnela sve i osramotila Harija pred porodicom

Megan Markl je, kako je nedavno otkriveno, dovela  princa Harija u vrlo neprijatnu poziciju i osramotila ga pred celom porodicom na venčanju princeze Eugenije kada je otkrila pred svima da je trudna.

Tako je izvela ogromni društveni gaf i razbesnela nevestu i njenu majku Saru Ferguson, navodi se u novoj knjizi o životima članova kraljevske porodice. Istraživački novinari Dilan Hauard i Andi Tillet u svojoj knjizi „Royals At War“ otkrivaju nove tajne kraljevske porodice za koje javnost nije znala.

„Megan je požurila, odlučivši da je to idealan trenutak da objavi da Hari i ona očekuju svoje prvo dete. To je bila velika greška, bila bi čak i u slučaju da nisu članovi kraljevske porodice. Ukrali su svu pažnju s mlade Eugenije. Ona je bila besna, baš kao i njena majka Sara Ferguson“, tvrde autori i dodaju da je Hariju zbog toga bilo jako neprijatno.

Vest o trudnoći s ostatkom sveta podelili su uoči svoje prve kraljevske turneje po Australiji i Novom Zelandu, a tada su naišli i na kritike obožavalaca upravo zbog termina koji su odabrali za objavu.

Megan i Hari postali su roditelji dečaka Arčija u maju prošle godine, a porodica danas živi u Los Anđelesu nakon što su se potpuno odvojili od kraljevske porodice u aprilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklprinc Hari
Komentari (0)
Dodaj komentar