Megan lagala tokom intervjua? Razotkrila je najbolja prijateljica (foto)

Megan Markl i dalje je glavna tema svetskih medija, a, kako tvrdi njena nekadašnja najbolja prijateljica, nije sve što je supruga princa Harija ispričala Opri Vinfri istina.

Vojvotkinja od Saseksa je u dvočasovnom intervjuu rekla da nije odrasla „znajući puno o kraljevskoj porodici“ i da nije bila spremna za svoju ulogu koja joj je nametnuta. Kako je objasnila, Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, morala je da je poduči kako da se nakloni pre susreta s kraljicom u kraljevskoj loži u Vindzoru.

Megan je dodala i da princa Harija nije pretraživala na internetu kad je počela da se zabavlja s njim, ali da je britansku himnu ipak morala da izgugla.

Međutim, Megan je priznala da je poznavala suprugovu rođaku, princezu Eugeniju pre nego što je upoznala njega. Ali, Ninaki Pridi, najbolja prijateljica Marklove iz detinjstva, tvrdi da je bivša glumica bila fascinirana kraljevskom porodicom.

Fotografija petnaestogodišnje Megan kako pozira u centru Londona ispred Bakingemske palate s prijateljicom Ninaki tokom putovanja u Evropu 1996. godine pojavila se pre venčanja u maju 2018. godine.

Autor knjiga o kraljevskoj porodici Robert Džobson naglasio je da ne veruje u Meganine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena.

„Megan je neiskrena od početka, otkad tvrdi da nije znala ko je princ Hari. Puna entuzijazma pričala je o članovima kraljevske porodice u intervjuu povodom veridbe“, rekao je Džonson.

Ninaki je ispričala i da je njenu nekadašnju prijateljicu Megan jako zanimala kraljevska porodica.

– Znam da je bila fascinirana njima. Imala je knjigu o princezi Dajani “Diana: Her True Story“ na svojoj polici, čak mi je dok je bila još s Trevorom (Engelsonom, za koga je bila udata od 2011-2013., prim.aut.) rekla da bi želela da otputuje u London i ostane tamo barem mesec dana. Ne sećam se kad je to tačno bilo, ali bila je u braku s Trevorom i glumila je u seriji “Odela“. Nekoliko puta je spomenula da bi htela da otputuje tamo – rekla je za strane medije Pridijeva i dodala:

– Nisam bila šokirana niti čak iznenađena kad sam čula o princu Hariju. Znam da je nekada volela filmove “Princezini dnevnici“ o devojci iz naroda koja je postala deo kraljevske porodice. Jako je bila obuzeta tom idejom – izjavila je Meganina bivša prijateljica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kraljevska porodicamegan markl
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Rade

    naravno markentiški cirkus….

  • Anonimni

    Samo neka ceo svet, posebno u Srbiji znaju i cuju sve o prvoj familiji u engleskoj… Nemoj da vam koja glupost o njima nepromakne