Megan Markl ne dolazi na sahranu

Princ Hari doći će na sahranu svog dede princa Filipa sledeće subote, a njegova supruga Megan Markl neće prisustvovati, potvrdila je Bakingemska palata.

„Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu“

„Vojvoda od Saseksa planira da prisustvuje. Vojvotkinji od Saseksa je njen lekar savetovao da ne putuje. Dakle, vojvoda će prisustvovati“, rekao je kraljevski portparol na brifingu u subotu popodne.

Megan kasnije ovog proleća očekuje drugo dete ovog para, i nosi devojčicu.

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: „Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ“

Hari se sprema da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo u narednim danima i to će biti prvi put da je u zemlji nakon više od godinu dana. To je ujedno i prvi put da je video članove kraljevske porodice otkako su njegov i Meganin intervju sa Oprom Vinfri emitovan prošlog meseca.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklsahrana
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sto ste bre zastareli. Pa Megan ce prisustvovati po preporuci naseg Ministarstva odnosno na osnovu dugogodisnjeg iskustva naseg ministra Ruzica on line sahrani. Bice postavljeni mikrofoni kraj njenog lcd-a, tako da ce se satelitskim putem prenositi jecaji do mesta pokopa. Sto se tice suza koje ce zbog njega ispustiti, najbolje bi bilo posegnuti za vizuelizacijom kao u video igricama. Naime, pored nje moze biti jedna transparentna kofa,koja ce se preko video bima takodje projektovati na mesto sahrana te ce svi mafijasi, tajkuni, masoni, moci na osnovu levela vode u kofici shvatiti koliko Megan pati za Fliipom.