Melanija Tramp: Imam seks svake večeri, ponekad i češće!

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp imala je svojevremeno zanimljiv razgovor sa Hauardom Šternom, čuvenim radijskim voditeljem i sadašnjom zvezdom američke verzije šoua „Ja imam talenat“.

Razgovor je obavljen krajem 1999. godine kada je Melanija bila veoma traženi model i kada nije imala „dlake na jeziku“ za sva njegova provokativna pitanja.

Stern je preko telefona uživo ugostio Melaniju, a prvo pitanje glasilo je:

„Hoćeš li za mene obući svoju najseksi kombinaciju?“

Melanija mu je poručila: „Nema problema“.

Na pitanje voditelja „koja će to kombinacija biti“, sadašnja prva dama SAD odgovorila je: „Videćeš!“.

Na pitanje što trenutno ima na sebi, Melanija je odgovorila: „Ne previše toga, zapravo skoro sam gola“, piše Daily Star.

„Ja sam već spustio pantalone“, rekao joj je Štern.

Potom je voditelj pitao Melaniju kakav seksualan život vodi.

„Imaš li seks svake večeri“, upitao je Štern.

„Ma čak i više od toga“, odgovorila je na kraju današnja supruga predsednika SAD Donalda Trampa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Melanija Tramp
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Pise se ne može a ne nemože i posle znaka interpukcije se stavlja razmak…. Pre nego sto dajete komentare u vezi ženskog tela, prvo naučite da pišete.

  • Branko Ristic

    Melanija Tramp je jedna cestita Slovenka.Sto se tice objavljenog razgovora sa novinarom,vise je nego ocigledno,da je inteligentna Melanija,napravila od novinara budalu.Svojim inteligentnim odgovorima,ona je sokirala novinara.On se nije nadao,tako otvorenim odgovorima,pa vise nije bio u stanju,da postavlja nova pitanja.Vec odavno je poznato,medju nama muskarcima,da su Slovenke super zene.Daleko su iznad nasih musavih zena iz Srbije.Svaki srpski muskarac,cezne da ma kad ,sretne slovenku, i da provede makar jednu burnu noc,sa tim vatrenim lepoticama.

  • Radoslav Radović

    Kad te gadovi snađu i svojom bijedom i zlobom zagrade,onda te prvo probaju spustiti na njihov mizerni nivo, ako uspiju onda te polako razvaljujui i izgone toplotu i ljepotu tvoje duše iz tvoga tijela.Taj svjetski ološ nemože dozvoliti nikome ko nešto vrijedi da ga ne ogade i ne ojade.Ako si lijepa napraviće te ružnom.Ako si pametna, napraviće te glupom,ako si duhovna napravit će te sotonom,ako si kulturna,bit ćeš prostakuša.Jednom riječju smrad od koga se nemože pobjeći, niti se može zaobići.

  • goran manic

    Ima i danas ali Donald ne treba da zna.