Melanijin prvi Božić u Beloj kući: ‘Prva dama je kao anđeo’ (video)

Melanija Tramp, prva dama Amerike, otkrila je svoju viziju Božića u Beloj Kući – jednostavno, elegantno sa elementima amerikane i prirode. Prvi koji su imali priliku da vide kako Božić kod Trampovih izgleda bila je grupa dece, prenosi Daily Mail.

Prva dama je bila obučena u bež strukiranu haljinu sa remenom dok se spuštala niz glavni stub, a nekoliko dece komentarisalo je da izgleda „kao anđeo“. U samom predvorju angažovane su tri balerine koje su plesale isečak iz poznatog baleta Orašar.

Porodica Tramp odlučila je da svoj prvi Božić u Beloj Kući proslavi tematski – celu kuću i svaku prostoriju posvetili su određenim američkim tradicijama. Zelena Soba je postala galerija u kojoj se nalaze siluete svih bivših predsednika, a Plava Soba dom je božićne jelke koju je porodica ukrasila ornamentima karakterističnim za tradicije saveznih država i teritorija.

Učenici koji su prvi došli u posetu ceo su dan proveli sa Prvom damom koja ih je provela kroz kuću, a zatim su s njom izrađivali ukrase i svoje siluete koje su postavili pokraj svih silueta predsednika u Zelenu Sobu. Takođe su izrađivali i božićne čestitke, a pred kraj druženja Melanija ih je odvela do jelke nazvane „Zlatno srce“ koje je posvećeno vojnicima i trupama koji su trenutno na ratištima. Tamo je Prva dama zamolila decu da pročitaju svoja pisma koja su napisala za vojnike.

Istočno krilo kuće takođe će postati atrakcija. Naime, porodica Tramp tamo ima svoj bioskop. Posetioci koji dođu u Belu Kuću dobiće vodič kroz ukrašene prostorije koji uključuje i animiranu verziju u kojoj ih kroz kuću vodi veliko božićno drvo. Očekuje se da će kroz sezonu božićnih praznika kroz rezidenciju američkog predsednika i njegove porodice proći oko 25,000 posetilaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

božićMelanija Tramp
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • dlugomir

    Zašto Arnolde? Ona je jedina svetla tačka u Beloj Kući.

  • Arnold

    dama??? koja komendija tu osobu zvati damom !!!

    • mmm

      a po čemu nije dama?imaš neki problem?

    • bambi

      Jeste dama bre, pa skidala se gola, kako ne bi bila dama?