Meril Strip postala vatrena crvenokosa: „Izgleda dve decenije mlađe“ (foto)

Glumica Meril Strip (70) glumiće u novom filmu ‘The Prom’, a za tu je priliku promenila je i izgled. Paparaci su je nedavno fotografisali dok je šetala na setu i publika je odmah primetila da slavna glumica morala je da promeni svoju prepoznatljivu boju kose.

Decenijama je imala plavu kosu, a sada se ofarbala u vatreno crvenu, što je pravo osveženje. Njeni obožavaoci na društvenim mrežama su komentarisali da je crvenokosu Meril ova promena učinila 20 godina mlađom.

– Ona nama pokušava da pokaže kako niko ne može da izgleda tako dobro sa 70 godina kao ona – jedan je od komentara na Tviteru.

Glumica je uz novu frizuru, bila u kostimu – belim pantalonama, čizmama i jakni Zlatnim satom, minđušama, prstenjem i ogrlicom razbila je belinu.

U filmu će sa Meril glumiti i Nikol Kidman, a Oskarovke će glumiti brodvejske zvezde koje pomažu tinejdžerima da odu na maturu. Film je baziran na brodvejskom mjuziklu.

Meril Strip je rekordnih petnaest puta bila nominovana za Oskara za najbolju glavnu ulogu, a među retkima je koji su ih dobili tri. Osim toga, ona je osvojila neverovatnih osam Zlatnih globusa, a za tu nagradu je nominovana čak 28 puta

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

boja koseglumicameril strip
Komentari (0)
Dodaj komentar