Metju Mekonahi otkrio detalje veze sa slavnom pevačicom

Poznati holivudski glumac Metju Mekonahi nedavno je gostovao u emisiji “Watch What Happens Live” gde je odgovarao na brojna zanimljiva pitanja voditelja Endi Koena.

Jedno od pitanja upućenih poznatom glumcu bilo je odnosu Mekonahija sa pevačicom Dženet Džekson. Mnogi su ostali iznenađeni kada je Endi zamolio Oskarovac da prokomentariše odnos sa poznatom pjevačicom na šta se glumac samo nasmejao. To je dalo povoda mnogima da posumnjaju da je između šarmantnog glumca i sestre pokojnog Majkl Džeksona bilo nečega više od prijateljskog odnosa.

Metju je u razgovoru otkrio da poznaje Dženet i da su jednom prilikom otišli na večeru, ali nije otkrio šta se nakon toga dogodilo, kao ni da li su nakon večere nastavili da se viđaju.

– Otišli smo na večeru jednom prilikom. Otprilike to bi bilo to – kratko je uz osmeh prokomentarisao Mekonahi ne otkrivajući više detalja.

Glumac je omiljen među ženama, i oduvek je plenio svojim izgledom, a tokom bogate glumačke karijere, mediji su ga dovodili u vezu sa brojnim glumicama. Od 2012. godine je u braku sa brazilskom manekenkom Kamilom Alves sa kojom ima troje dece. Pre nego je uplovio u bračne vode, slavni glumac bio je u četvorogodišnjoj vezi sa Penelope Kruz, kao i sa Sandrom Bulok sa kojom je proveo dve godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenet dzeksonmetju mekonahi
Komentari (0)
Dodaj komentar