Miki i Mini na beogradskom ledu

Kompanija "Disney On Ice" predstaviće se prvi put publici na našim prostorima predstavom na ledu koja nosi naziv "Miki i Mini čudesno putovanje" ("Mickey & Minnie’s Magical Journey"), i to u Beogradskoj areni prvog vikenda decembra. Predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik, dok će čuvene pesmice iz Diznijeve radionice ostati u originalnom izvođenju. Svi likovi imaće originalne kostime iz popularnih "Diznijevih" animiranih filmova.
Klizački spektakl "Miki i Mini čudesno putovanje" vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji. Turistički vodiči Miki i Mini u pratnji svojih drugara – Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz čuvene Diznijeve priče: "Mala sirena" ("The Little Mermaid"), "Kralj lavova" ("The Lion King"), "Lilo i Stič" ("Lilo & Stitch") i "Petar Pan" ("Peter Pan").
Arena će u decembru biti puna muzike i magije u svakoj sceni, uključujući očaravajuće podvodno carstvo "Male sirene" sa Arijel i Sebastijanom, afričku avanturu u džungli s "kraljem lavova" Simbom i Nalom, havajski ples s Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London s Petrom Panom i Vendi. Ansambl ove predstave čini tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike.
Neobičan spoj muzike inspirisao je koreografa Sindija Stjuarta da na led ubaci pokrete i akrobacije iz originalnih filmova, kao što je ples gusara i letačke akrobacije iz "Petra Pana". Stjuart je ubacio i više klasičnog klizanja, kao što je dirljivi susret Dejvida i Neni ili ljubavna tema između princa Erika i Arijel. Kostimograf Artur Boča osmislio je prepoznatljiv izgled svim Diznijevim likovima. Živopisni likovi nose sve vrste kostima, od spavaćica do suknjica od trave.
Svaka destinacija u predstavi ima posebnu atmosferu, zahvaljujući dizajneru svetla Patriku Dirsonu. Magloviti London, vidljiv iz dečje sobe porodice Darling, brzo se menja u misterioznu šumu u kojoj na kućicama u drveću žive Petar Pan i izgubljeni dečaci. Arijel i Sebastijan plivaju na egzotičnim podvodnim ekskurzijama, a Lilo i Stič surfuju okruženi toplotom tropskog sunca. Brojna promena scenografije, kako iznad leda tako i ispod njega, obogaćena je kreativnim rešenjima scenografa Roberta Smita. Rodni grad Lilo, na Havajima, nalazi se na ledenoj površini, dok je Stičova planeta naslikana iznad nje, čime je stvoren višedimenzionalni utisak. Gusarska posada kapetana Kuke plovi po ledu u ogromnom piratskom brodu, a princeza Arijel ide na časove muzičkog u ogromnoj školjci.
Predstave kompanije "Disney On Ice" zakazane su od 4. do 6. decembra u sledećim terminima: u petak, 4. decembra, u terminu od 18.30 časova, dok će u danima vikenda predstava biti izvedena u terminu od 11.30 časova. Ulaznice za ovaj svojevrsni šou na ledu već su u prodaji po cenama od 890, 1.290, 1.690, 2.190 i 3.800 dinara.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dizni na ledufilmfilmvest
Komentari (0)
Dodaj komentar