Miljenik žena skroz neprepoznatljiv: Kako vam se sviđa sad? (foto)

Glumac koga su žene zavolele u ulozi Bali-bega u seriji „Sulejman Veličanstveni“ rešio da pusti bradu

Turski glumac Burak Ozdživit, koji je na našim prostorima postao vrlo popularan nakon što je u seriji „Sulejman Veličanstveni“ igrao Bali Bega, rešio je da promeni svoj izgled.

On je, naime, nedavno promenio frizuru — ošišao se vrlo kratko, a prepoznatljivim brkovima dodao je bradu koju pažljivo oblikuje, piše Glossy.

Ozdživit je, inače, nedavno optužen za zlostavljanje. Naime, kolege koje su s njim sarađivale na snimanju serije „Kurulus: Osman“ izjavile su da je „pravi pakao raditi s njim“.

„Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja — viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog sveta i uz sve to sebe uzdiže“,  rekao je neimenovani izvor sa snimanja ove serije, a reakcije na ovu izjavu još uvek se čekaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Burak Ozdživitglumac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Imidz sadasnji ne utice na markantnost glumca ,posebno sto ne gubi time izraz koji ga je izdigao od samo lepog lica .Od serije „Sulejman Velicanstveni“gde je odgovorio na ulogu karakternog lika.

  • Avetni Todor

    Znaci da nije samo LGBT po orijentaciji vec i po karakteru…