Misteriozan život brata Kejt Midlton

Svi znaju za Kejt Midlton zahvaljujući njenom bajkovitom venčanju za britanskog princa Vilijama, a sa tog događaja svi poznaju i njenu mlađu sestru Pipu, koja je po mnogima „ukrala pažnju“ s belom uskom haljinom koja je naglašavala njenu guzu dok je pridržavala mladin veo. Vrlo mali broj ljudi je čuo za najmlađeg Midltona, 29-godišnjeg Džejmsa, koji se probija u biznis vodama kad šef svoje 100 posto ozbiljne kompanije koja se bavi proizvodnjom slezovih kolačića pod imenom Boomf. Independent donosi pregled njegovog života pre i posle nego što je postao „kvazi plemstvo“.

On je odrastao sa Kejt i Pipom u Baklberiju u Berkširu, pre nego je otišao na koledž Marlborou. Upravo u to doba kružile su glasine o romantičnoj vezi njegove starije sestre Kejt i princa Vilijama, a Džejms je preduzeo sve što je mogao kako bi se udaljio od publiciteta. Škola mu baš i nije išla

– Trudio sam se da se budim rano svako jutro kako bi prvi video sve novine na koledžu i onda bi iscepao stranice na kojima bi bile priče o mojoj sestri kako to niko ne bi video – nedavno je ispričao Daily Mailu. Škola Džejmsu nikad nije bila jača strana. On je disleksičar, zbog čega su ga standardna predavanja sputavala, a sam je znao kako fakultet zapravo nije za njega. Zbog toga se i ispisao odmah nakon prve godine.

– Znao sam da mi akademski papiri ništa ne znače i da je moj san da izgradim biznis carstva kolača – rekao je. To je i učinio 2007., kad je osnovao svoju Kit kompaniju koja je klijentima nudila „aparaturu“ za izradu maštovitih dezerta za razne prilike. Kompaniji nije bilo suđeno pa je raspustio do 2015. U međuvremenu se njegova sestra Kejt udala za princa u ceremoniji koju je širom sveta gledalo više od dve milijarde ljudi. Džejms je na dan venčanja imao 23 godine.

Odjednom su on i njegova sestra Pipa počeli da dobijaju više pažnje nego što su navikli. Nakon svadbe, u javnost su procurile neke kompromitujuće fotografije Džejmsa, a svi koji su ih objavili dobili su obaveštenje pravne firme koju je unajmio da ih smesta maknu (kasnije je priznao kako nije bilo advokata, već je on pisao mailove sam).

Foto skandal nije izgledao dobro – na slikama je bio Džejms mrtav pijan dok izlazi iz noćnog kluba nakon proslave svog 21. rođendana. Sledeće fotografije koje su privukle pažnju bile su one iz 2013. s devojkom Donom, britanskom TV ličnosti.

Dona je pre veze s Džejmsom bila u braku i ima 13-godišnju kćer Freju.

– Jako volim Donu, a Freja je deo nje, tako da je prirodno da volim i nju. Volim ih jednako – izjavio je.

Džejms se u 2014. odlučio na veliku stilsku promenu – pustio je bradu. Prema mnogima, taj je potez napravio kako bi postao manje prepoznatljiv i sakrio se od javnosti. Osnovao je i kompaniju koja posluje odlično, a kada ne radi, bavi se čitavim nizom zanimljivih hobija – uzgaja pčele, restaurira stare traktore i uzgaja pse.

Takođe obožava da provodi svoje vreme sa princom Džordžom i princezom Šarlot i hvali se kako je on cool ujak, prenosi Express.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džejms MidltonKejt Midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar