„Mlad mesec“ – najgledaniji film

Nakon ogromnog uspeha prvog filma iz sage "Sumrak" ("Twilight"), koji je predstavljao senzaciju na top-listama najgledanijih filmova širom sveta, drugi film – "Mlad mesec", beleži fenomenalne rezultate u Americi nakon prvog vikenda prikazivanja.
U drugom delu sage nastavlja se priča o modernoj romansi između vampira i smrtnice: Bela Svon je ožalošćena iznenadnim odlaskom svoje ljubavi, vampira Edvarda Kulena. Ipak, počinje da se oseća bolje, jer sklapa prijateljstvo s neodoljivim Džejkobom Blekom. Iznenada će biti uvučena u svet vukodlaka, drevnih neprijatelja vampira, i odjednom će se njena lojalnost naći pred iskušenjem.
Nastavak sage koja predstavlja adaptaciju istoimenog romana Stefani Mejer (Stephenie Meyer) donosi još strasti, akcije i napetosti koje su "Sumrak" učinili globalnim kulturnim fenomenom. Glavne uloge ponovo tumače Kristen Stjuart (Kristen Stewart), Robert Patinson (Robert Pattinson) i Tejlor Lotner (Taylor Lautner), koji su u međuvremenu postali prave tinejdžerske zvezde, kao i odavno afirmisana Dakota Fening (Dakota Fanning). U ostalim ulogama pojavljuju se Martin Šin (Martin Sheen), Piter Fasineli (Peter Facinelli), Bili Berk (Billy Burke), Niki Rid (Nikki Reed). Film je režirao Kris Vejc (Chris Weitz).
Film "Mlad mesec" će se u domaćim bioskopima pretpremijerno prikazivati od 26. novembra u odabranim bioskopima, dok s redovnim bioskopskim prikazivanjem kreće od 3. decembra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (21-23.) novembra:

  1. "Sumrak: mlad mesec" ("The Twilight Saga: New Moon")
  2. "The Blind Side"
  3. "2012"
  4. "Planet 51" ("Planet 51")
  5. "Božićna priča" ("A Christmas Carol")
  6. "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire"
  7. "The Men Who Stare at Goats"
  8. "A kad brak nije lak" ("Couples Retreat")
  9. "The Fourth Kind"
  10. "Pravda za sve" ("Law Abiding Citizen")

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmmlad mesecnajgledanijitop-liste
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Stefan Vučetić

    Film je super.