Mlad, uspešan i bogat: Ovaj biznismen je uspeo da zavede Serenu Vilijams (foto)

Izgleda da je nakon mnogo burnih i nesrećnih veza Serena Vilijams (35) napokon pronašla srodnu dušu. Bilo je to prošle jeseni kada su se teniserka i Aleksis Ohanian (33) slučajno susreli u jednom restoranu u Rimu.

– Rekla sam ‘da’ – napisala je Serena početkom godine na društvenoj mreži. Nekoliko dana kasnije pohvalila se fotografijom na kojoj je u zagrljaju verenika, dok joj se na levom prstenu sjaji veliki verenički prsten.

Mladi i uspešni biznismen nije dugo čekao sa veridbom. Nakon što su sleteli u Rim, romantični Aleksis odveo je Serenu u isti restoran i za isti sto za kojim su sedeli pre nekoliko mjeseci, a onda je izvadio prsten. Nekoliko meseci kasnije, uspešna teniserka obradovala je javnost još jednom objavom. Naime, na društvenim mrežama je napisala da čeka svoje prvo dete i da je trudna 20 nedelja.

Serena i njena sestra Venus (36) odrastale su na ulicama Komptona u predgrađu Los Anđelesa uz još šestoro braće i sestara, a Aleksis je jedinac rođen 1983. u Njujorku. Otac mu je armensko-američkog porekla, a majka Nemica. Školu je pohađao u Merilendu, a diplomirao je na Univerzitetu Virdžinija 2005. i to trgovinu i istoriju.

Imao je tek 22 godine kada je sa cimerom Stivom Hafmanom osnovao društvenu mrežu Reddit i postao jedan od najmoćnijih ljudi u Silikonskoj dolini.

Već 2006., samo godinu dana nakon osnivanja Reddita, kompaniju je kupio izdavački div Konde Nast, u čijem su vlasništvu izdanja kao što su Vogue i GQ. Procenjuje se da Reddit danas vredi oko 500 miliona dolara. Aleksis je 2007. osnovao kompaniju Breadpig, a tri godine kasnije učestvovao je u uspostavljanju veb stranice za putovanja Hipmunk. Osnovao je i fond za ulaganje Initialized Capital. Osim toga, autor je bestselera iz 2013. ‘Without Their Permission: How the 21st Century Will Be Made, Not Managed’.

Politički je aktivista, koji se bori za pitanja povezana s internetom. Upravo zbog spomenutog aktivizma, časopis Forbs prozvao ga je ‘Gradonačelnikom Interneta’ nakon što je u Americi uspeo da zaustavi donošenje zakona koji bi smanjio pravo na privatnost korisnika ‘veba’. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 9 miliona dolara. O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, ali sigurno je da nije bio toliko buran kao što je to slučaj sa njegovom verenicom.

Serena je do veze sa Aleksisom bila sa 14 muškaraca, među kojima su sportisti, glumci, reperi i producenti. Među njima je od poznatijih i glumac Kolin Farel. Pre Aleksisa, Serena je kratko bila sa reperom Drejskom (30), a 2014. bugarski teniser Grigor Dimitrov (25) ostavio je zbog Marije Šarapove (30), zbog čega su odnosi među teniserkama bili dugo jako napeti. Emocionalni slom doživela je 2014. tokom Vimbldona, kada je prekinula vezu sa trenerom Patrikom Muratogluom (46), prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksis OhanianSerena Vilijams
Komentari (0)
Dodaj komentar