Možete li im verovati? One tvrde da nisu imale seks pre braka

Maraja Keri

Apstinirala je sa bivšim verenikom Džejmsom Pakerom, a to je učinila i sa bivšim suprugom Nikom Kenonom.

– Nik i ja verujemo u iste stvari pa smo zaključili kako ćemo pričekati sa seksom sve dok se ne venčamo – rekla je Maraja.

Ali Landri

Miss Amerike postala je 1996. godine, a priznala je kako sa suprugom Alehandrom Monteverdeom nije imala seks sve do venčanja 2006. godine.

Džesika Simpson

Zbog svojih baptističkih verovanja odlučila je da će ostati devica. Prvi put je imala seks kad je imala 22 godine sa svojim tadašnjim suprugom Nikom Lahijem. Razveli su se nakon četiri godine.

Adriana Lima

https://www.instagram.com/p/BadAuR7h429/?hl=sr&taken-by=adrianalima

Brazilska manekenka izjavila je kako nije imala seks pre braka. Tada je otkrila da želi da se čuva za onog pravog. Tri godine kasnije udala se za Marka Jarića i s njim dobila dvoje dece. Rastali su se prošle godine.

Tina Fej

Komičarka je ispričala da je prvi put imala seks kad joj je bilo 24, i to sa sadašnjim suprugom Džefom Ričmondom. Suzdržavala se jer je želela da pronaćđe muškarca svog života i sa njime izgubi nevinost.

Kiara

Sa zvezdom Sijetlom Sihavksa pevačica je odlučila da živji u predbračnoj čistoći. Kiara (31) je pre toga bila u braku sa reperom Futurom, sa kojim ima sina, a rastali su se zbog njegove nevere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks pre braka
Komentari (0)
Dodaj komentar