Muškarci u transu: Sofija Vergara u 45. godini pozirala gola! (foto)

Žene za Sofiju Vergaru uvek imaju isti komentar: „Lako je njoj kad se takva rodila…“.

Najlepša kolumbijka u Holivudu ikada, glumica Sofija Vergara možda jeste prirodno izuzetno lepa i zgodna žena ali ona je godinama unazad gledala da pazi na svoju liniju i živi zdravim životom.

Zato i ne treba da čudi što je zanosna i preseksepilna zvezda serije „Moderna porodica“ prihvatila ponudu da u 45. godini života pozira naga za naslovnu stranu časopisa „Women’s health“.

Sofija kaže da je snimanju bilo zabavno biti nag, ali možda njoj…šta bi rekli na ovo svi muškarci koji su bili u studiju i oko njega dok je ona u tangama pozirala?

https://www.instagram.com/p/BXUbL6glmrS/?taken-by=celebrityhunnies

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Sofija Vergara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Stefan Bozovic

    Nije to nikakvo cudo,sto zena u cetrdeset pet godina,izgleda tako lepo.Zene negovane i koje imaju izgradjen svoj licni stil,dugo mogu da izgledaju vamp.Vrlo je vazno,da svaka zena izgradi svoj licni stil,u skladu sa izgledom svoga tela,i svoje celokupne licnosti.Velika vecina zena,pravi kardinalnu gresku,kada se „utopi“ u modnu uniformisanost,koju diktiraju svetski centri modne industrije.Tada zene,slepo sledeci neki modni trend,koji je u potpunoj suprotnosti sa njihovim licnim kvalitetima,mogu da upadnu u takvu gresku,da izgledaju komicno i izazivaju sazaljenje,kod posmatraca.