Muzičar se provodio danima, šokirao se kada je stigao račun (foto)

Bivši DJ BBC-ja, Čarli Slot neprijatno se iznenadio kad je u jednom od najekskluzivnijih restorana u Dubaiju dobio račun u iznosu nešto većem od milion dirhama, odnosno preko 230 hiljada evra.

Slot je na Instagramu objavio račun na kojem su se, među ostalim, nalazile 53 flaše šampanjca, flaša votke, dve flaše tekile, flaša konjaka i razna japanska hrana. Račun je napravljen u hotelu Five Palm Jumeirah.

„Kad se pravite važni pa preterate“, napisao je muzičar uz fotografiju pa pitao vlasnike može li dug da plati na rate.

„Oprosti, Čarli. Znaš da ne dajemo kredit jer smo već pričali o tome. Možeš li da dođeš u našu kancelariju jer direktor želi pod hitno da razgovara s tobom o ovom računu?“ odgovorili su mu i u heštegu dodali da je „bilo mnogo prljavog posuđa koje su morali da operu“.

Dejli Mejl prenosi da je račun nastao u periodu od nekoliko dana, a kad je došao da plati, sve mu je obračunato na jednom računu.

Slot je, navode, počastio sebe i sedam prijatelja raznom hranom i skupim šampanjcem Ace of Spades Rose Champagne, tekilom Don Julio iz 1942., flašom Belvedere votke koja košta preko 3.300 evra i flašom konjaka Remy Louis VIII koja košta oko šest i po hiljada evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jmuzičarračun
Komentari (0)
Dodaj komentar