Najbolja teniserka sveta postala glumica

Serena Vilijams (Serena Williams), zvanično najbolja teniserka sveta, odlučila je da se otisne i u umetničke vode. Dvadesetogodišnja sportiskinja već nekoliko meseci pohađa časove glume i odskora ima i novog učitelja. Poslednjih nedelja, Serena intenzivno traži uloge, ali je pretrpan sportski kalendar prilično onemogućava u tom poslu.

Potpuno svesna da joj je tenis ipak glavna preokupacija, Vilijamsova se zasad koncentriše samo na manje uloge. Mogućnosti i želje, nažalost, ne idu zajedno. Serena bi volela da pronađe neki film u kom bi tumačila glavnu, ali na neki način ne i aktivnu ulogu. Zbunjenim novinarima teniserka je vrlo brzo objasnila da bi taj lik očigledno vrlo brzo morao da padne u komu ili da doživi neku nesreću.

Vilijamsova u sportskim krugovima važi za vrlo duhovitu osobu, pa su novinari, u neverici, nekoliko puta proveravali da li je ozbiljna kada govori o glumi. Najbolja teniserka rekla je da je veoma ozbiljna i da joj je velika želja da glumi sa Šonom Konerijem (Sean Connery), Entoni Hopkinsom (Anthony Hopkins) i Morganom Frimenom (Morgan Freeman).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar