Najgledaniji filmovi u Americi (1)

Film „The Longest Yard“, još jedan prošlonedeljni debitant, takođe je popravio svoju poziciju za jedno mesto i našao se na drugom mestu liste. To je rimejk filma iz 1974. godine koji govori o fudbalskom meču između zatvorenika i njihovih sadistički nastrojenih čuvara.

Film je režirao Piter Sigal (Peter Segal), a glavne uloge poverene su: Adamu Sendleru (Adam Sandler), Krisu Roku (Chris Rock), Bertu Rejnoldsu (Burt Reynolds), Džejmsu Kromvelu (James Cromwell) i Neliju (Nelly). Premisa filma: „Bilo je teško okupiti tim – dok se nije saznalo protiv koga“, kao što se i očekivalo, privukla je prvenstveno mlađu mušku publiku u bioskope. Na liku koji igra Sendler je posebna odgovornost jer je on bivši profesionalni igrač od koga se u tom neobičnom timu puno očekuje.

Film „Ratovi zvezda – epizoda III: osveta Sita“ („Star Wars Episode III: Revenge of the Sith“) nije odoleo jakoj konkurenciji – posle dve sedmice na vrhu, ove nedelje našao se na trećoj poziciji liste. Poslednji deo sage zaradio je 310 miliona dolara do sada, a magičnu granicu od 300 miliona prešao je za samo 17 dana.

Film „Bajka o bokseru“ („Cinderella Man“) našao se na četvrtom mestu liste. To je ujedno i najbolje plasirani debitant ove nedelje. „Bajka o bokseru“ je priča o heroju Bredoku, koji je živeo u vreme depresije i koji je 1935. godine pobedio Maksa Bira, šampiona u teškoj kategoriji, u petnaestoj rundi. Režiju je potpisao Ron Hauard (Ron Howard), a glavne uloge tumače Rasel Krou (Russell Crowe) i Rene Zelveger (Renee Zellweger). Pored njih, u filmu briljiraju i Pol Đamati (Paul Giamatti), Kreg Birko (Craig Bierko) i Konor Prajs (Connor Price). U našoj zemlji premijera filma „Bajka o bokseru“ održaće se 1. septembra 2005. godine.

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar