Najseksi audicija ikada: žiriju pozlilo od erotskog plesa (video)

Tokom svetskog takmičenja u erotskom plesu, plesačica je do te mere zanela i publiku i same sudije da je zanimljivije postalo gledati njihove izraze lica nego sam ples na sceni.

Dok je zanosna plesačica izvijala svoje vitko telo, podizla noge i okretala pozadinu, članovi žirija i publike, bilo ženski ili muški, samo su se preznojavali, gutali knedle i prigušeno uzdisali – očito vidno uzbuđeni.

A kako i ne bi…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

audicijaerotski plesseksi ples
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nina

    moje misljenje je da ovo sa erotikom i zanosnom plesu nema NIKAKVE veze…. jeftino, bez karaktera i dosadno….. ko hoce da vidi erotski ples , neka pogleda film * from dusk till down, * … selma hayek…..

  • goran manic

    Zašto mislite da nama i bilo kome trebaju žene-plastične prostitutke?

  • BrankoRistic

    Ovu plesacicu sa video snimka,ja bih kandidovao za Predsednika Republike. Kada ona zna tako,da umetnicki pokazuje svoje telo,takva devijka bi na veoma dobar nacin,vodila i spoljnu politiku nase zemlje.Siguran sam,da bi mnogo vise uspeha imala od Vuka Jeremica,koji je taj posao,radio skandalozno lose.Zamislite kako bi ona kod Putina,uradila dobre stvari za Srbiju.Takve devojke nama trebaju u Javnim Ustanovama.Dosta mi je tih smoljavih ministarki,koje nemaju ni kuka ni sstruka.