Naomi nakon šest meseci izašla u javnost, odmah zagolicala maštu (foto)

Supermodel Naomi Kempbel sigurno je nedostajala svojim obožavaocima, a na Instagramu ih je ‘počastila’ provokativnom fotografijom i naglasila kako se pojavila u javnosti nakon šest meseci odsustva.

‘Zablistala’ je u belom odijelu, a ispod raskopčanog sakoa nije nosila ništa. Zagolicala je maštu milionima pratilaca koji je prate na Instagramu. Crna pantera nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Inače, Naomi se nedavno našla u središtu skandala nakon što je tužio njezin bivši momak, ruski biznismen Vladislav Doronjin, jer mu nije vratila poveću sumu novca koji joj je pozajmio za vreme njihove veze.

Insider piše da je protiv supermodela Vladislav je podignuo milionsku tužbu u kojoj tvrdi da odbija da mu vrati novac, a tačan iznos za sada nije poznat.

Biznismen i manekenka bili su u vezi od 2008. do 2013. Tada ju je obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom ostrvu Kleopatra u Turskoj. Manekenka se još nije oglasila povodom ovog skandala, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manekenkanaomi kempbelsupermodel
Komentari (0)
Dodaj komentar