Napali Bikovića zbog ove fotografije (foto)

Glumac Miloš Biković predmet je napada nakon što je objavio fotografiju na Instagramu koju su neki ocenili kao spornu.

Biković je za svoj odmor izabrao Hrvatsku, a trenutno se nalazi na Crvenom otoku koji ga je oduševio.

Dok je veći deo njegovih pratitelja bio oduševljen prizorom komentarišući da i oni vole Hrvatsku, deo ga je brutalno napao zbog izbora destinacije za odmor.

„Oluja i Jasenovac zaista ti ne znače ništa?“, „Samo letuj tako na mestu gde su Srbi zaklani!“, „Šta ćeš sa ustašama“, samo je jedan deo napada koji se nalaze na objavi glumca, koja trenutno broji preko 170.000 lajkova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fotografijamiloš biković
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Del boy

    Ovčice srpske letuju u Srbiji…a oni koji vas podstiču na to i hoće da menjaju nazive ulica idu u Hrvatsku, Crnu goru… Ostavite za sobom primitivizam, nacionalizam i malo čitajte i gledajte, možda nešto naučite…a možda i ne!

  • baki

    pametan si filipe.

  • FILIP

    Izgleda da primitivizmu nekih u srbiji,zaista nema kraja.Hrvatska je proglasena zvanicno,za najlepsu zemlju u evropi. Hrvatska Jadranska obala i more,za najlepse.Ako bi se tako gledalo,kako neki zastranjeni nacionalisti kritikuju one koji letuju u Hrvatskoj,sta reci za Nemcku ? Milionske zlocine su cinili tokom drugog svetskog rata.Pa to nije smetalo,da bar milion Srba zivi i radi u toj nemackoj.Vreme brise sve,pa i najgore stvari.Zivot ide dalje,ta Hrvatska je nas sused,Ti Hrvati su nase komsije,i treba nastaviti,tamo gde su nas pojedinci ratni zlocinci posvadjali