Naša Tijana Bogićević otvorila drugo polufinalno veče Eurosonga, dočekana ovacijama (video)

Predstavnica Srbije Tijana Bogićević svojim nastupom otvorila je drugo polufinalno veče u Kijevu u borbi za mesto u velikom subotnjem finalu „Evrosonga“, u koje će se plasirati deset od 18 večerašnjih predstavnika.ublike.

https://www.youtube.com/watch?v=90N4hTch-SM

Napeto prvo polufinale „Pesme Evrovizije“ je iza nas, a večeras je vreme da se spisak učesnika finala 13. maja proširi za još deset učesnika.

Srpska predstavnica otpevala je pesmu In Too Deep u svedenoj koreografskoj minijaturi.

Tijana je imala podršku tri prateća vokala – Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić, uz plesne pokrete Borisa Vidakovića.

Večeras nastupaju i predstavnici Austrije, Makedonije, Malte, Rumunije, Holandije, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Hrvatske, Norveške, Švajcarske, Belorusije, Bugarske, Litvanije, Estonije i Izraela.

Način glasanja isti kao i prethodne godine

Profesionalni žiri i gledaoci iz svake zemlje dodeljuju odvojen skup poena od jedan do osam, odnosno 10 i 12. To znači da najboljih 10 pesama po mišljenju žirija i gledalaca dobija poene.

Nakon što gledaoci glasaju putem svojih telefona, slanjem SMS-a ili koristeći zvaničnu aplikaciju, prezenteri glasova iz 42 zemlje učesnice uključuju se u program, kao i do sada, i saopštavaju poene samo profesionalnog petočlanog žirija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eurosong 2017Tijana Bogićević
Komentari (0)
Dodaj komentar