Nataša Bekvalac trudna!

Pop-pevačica Nataša Bekvalac i njen partner Luka Lazukić početkom sledećeg proleća postaće roditelji jer je pevačica u drugom stanju!

Kako beogradski mediji prenose, Nataša je dva meseca trudna, a ovu činjenicu probala je da sakrije od javnosti. Međutim, to joj nije pošlo za rukom jer je prošle nedelje rano ujutru viđena kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici.

– Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vreme to sačuva za sebe. Pevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj pre nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posete ginekologu, više nije bilo sumnje – navodi izvor blizak pevačici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nataša Bekvalac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mislim da je malo nekulturno javnost opterecivati sa privatnim stvarima neke osobe. Stvarno, da li je neka zena trudna ili ne to stvarno nikoga ne zanima, kao sto nikoga ne zanima da li neka zena vara svoga muza, da li trci za bogatasima i sponzorima, da li je neka zena promenila njih 20 i slicno.

  • djubrivoje

    koga zabole