Navijačice dobile otkaz jer su previše seksi: „Igrači nisu mogli da se skoncentrišu“ (foto)

Navijačice poluprofesionalnog fudbalskog kluba Bilerikej Taun iz Velike Britanije dobile su otkaz jer su – previše seksi. Jedan od vlasnika kluba iz Eseksa je milijarder i rijaliti zvezda Mark Rajt, dok je drugi vlasnik Glen Tamplin ujedno i menadžer kluba. On je prošlog meseca angažovao navijačice pod nazivom „The Ricays“, a već mesec dana kasnije zahvalio im se na uslugama.

Najistaknutija u grupi navijačica, Beka Bačelor, novinarima je otkrila šta se dogodilo, komentarišući da je to „velika šteta“.

https://www.instagram.com/p/BUXBPmTBcDk/?taken-by=bekkabatchelor

Momci su postali dekoncentrisani“, otkrio je Tamplin razloge koji stoje iza njegovog čina.

„Morali smo da otpustimo navijačice jer su ometale igrače ,a neke devojke su im slale svoje telefonske brojeve“, opisao je na Tviteru. Kako se bojao da bi njegov tim mogao da podbaci zbog seksi navijačica, odlučio je da ih se reši.

„Jedan od fudbalera se zapravo javio jednoj od navijačica, a ona mu je dala svoj broj. On je to sve ispričao Tamplinu, koji im je jasno dao do znanja da nema interakcije između fudbalera i navijačica“, ispričao je izvor za The Sun.

Ipak, nakon medijskog istupa navijačica i žestoke reakcije javnosti, Tamplin je promenio mišljenje i klub opet ima navijačice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalerinavijačicevelika britanija
Komentari (0)
Dodaj komentar