Ne zna se koja je lepša: Georgina pokazala zgodnu sestru Ivanu (foto)

Dok celi svet bruji o njenom dekolteu i figuri koju je pokazala na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaiju, Georgina Rodrigez u prvi plan je želela da stavi svoju stariju sestru Ivanu, koja je takođe veoma zgodna.

Na Instagram profilu zgodne verenice Kristijana Ronalda, osvanula je jedna od retkih fotografija Georgine sa članovima svoje porodice.

Iako je o životu mlade Georgine dosta nepoznanica u javnosti, poznato je rodom iz Argentine, da se bavila baletom i da je njena porodica preselila u Madrid. Tamo je Georgina našla posao u prodavnici brenda Guči i svoje plesne ambicije ostavila je po strani. Upravo na radnom mestu dogodio se njen sudbinski susret s Ronaldom pa su sada već dugi niz godina zajedno.

Poslednje dve godine lepa Argentinka posebno zanima medije, pa ne čudi da su sada uočili neobičan detalj na njeom profilu na Instagramu koji prati preko 22 miliona korisnika.

Starija sestra Ivana Rodrigez pohvalila se kako provodi vreme s Georginom u gradu Gijon na severu Španije. Tridesetogodišnja Ivana već godinama živi u ovom gradiću sa svojim partnerom Karlosom Garsijom.

Ovaj akademski umetnik je već godinama zaljubljen u lepu Ivanu pa često na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije.

Iako javnost to do sada nije znala, izgleda da su Ivana i Georgina vrlo bliske, pa ne čudi da su praznike odlučile da provedu zajedno.

Nekoliko puta Georgina je svoju sestru povela na Kristijanove utakmice, na neke od svetski poznatih stadiona, a dok je slavni Portugalac igrao u Real Madridu, Ivana je bila čest gost u njihovoj kući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

georgina rodrigezsestra
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Verovatno kad im se jede idu dole u fudbalsku menzu pa im sipaju nesto.