Nečuveno: Evo šta je poznati kuvar javno uradio glumici (video)

Omiljeni britanski kuvar Gordon Remzi odlično se snalazi u kuhinji, ali nije tajna da ima prilično oštar jezik i da ga baš zbog toga mnogi ne vole.

„Remzi je vrhunski kuvar, ali je drugorazredno ljudsko biće“, rekao je jednom Adrijan Entoni Džil, britanski gastro pisac i kritičar, nakon što Remzi nije hteo da ga usluži u svom restoranu.

Osim toga, Remzi je često na meti sopstvenog osoblja, pa mu je jedan poslastičar nakon burne svađe čak pozvao policiju.

Čini se da kulinarska megazvezda ima stvarno gadnu narav, koja se ovih dana očitala na još jednom primeru, ovaj put sa glumicom Sofijom Vergarom.

Naime, na internetu se pre nekoliko dana pojavio video zapis emisije The Tonight Show, u kojem su 2010. godine gostovali Sofija i Remzi.

Sofija je ušla u prostoriju vrišteći kao što to čini u megapopularnoj seriji Moderna porodica, a onda je objasnila da to nikada ne radi u stvarnom životu.

„Samo u spavaćoj sobi“, dobacio joj je Gordon i to popratio prilično prisnim dodirom. To je bio samo početak.

Voditelj emisije je izvukao papir na kojem piše da će Sofija trčati gola ulicom ako serija u kojoj igra dobije Emi nagradu. Ona je rekla da je to smešno jer ima problema s kolenom, a Gordon je gotovo neprimetno dobacio: Nokautirala bi samu sebe, aludirajući na bujni dekolte poznate glumice.

U nastavku su se nastavile seksualne aluzije vezane za hranu, a u jednom trenutku je Gordon pljesnuo Sofiju po butini. Ona mu je uzvratila i situaciju ispratila smehom, ali joj je očigledno bilo neprijatno.

(Miss7)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Gordon RemziSofija Vergara
Komentari (0)
Dodaj komentar