Nekada ‘Planina’, danas ‘Brdo’: Glumac iz „Igre prestola“ smršao 50 kg (foto)

Glumac Hafthor „Thor“ Bjernson proslavio se ulogom Planine u seriji „Igra prestola“, a sada se svi šale da je postao Brdo. Iako ga je pomalo zastrašujući izgled i neverovatna snaga učinili prepoznatljivim u celom svetu, ovaj Islanđanin je odlučio da smrša i napornim treninzima skinuo čak 50 kilograma.

Tor je tokom pet sezona u seriji „Igra prestola“ glumio zapaženog, ali uglavnom tihog Gregora Kleganija, lika koga su zvali „The Mountain“.

Bio je to lik koji samom pojavom tera strah u kosti, poznat po snazi, visini, a takođe i brutalnosti, a Bjornson se fizički potpuno uklopio u tu sliku „Planine“.

Nakon što se povukao sa takmičenja za najjačeg čoveka 2020. godine, Bjornson je napravio promenu u karijeri, pa je usledio njegov bokserski debi, zbog čega je smršao 50 kilograma.

Objavom na Instagramu poručuje da se ne treba šaliti ni sa njim „mršavim“.

Bjernson na jutjub stranici pokazuje neke od svojih treninga, priča šta tačno radi u teretani, kao i kako se svakodnevno hrani.

Takođe, za obožavaoce je snimio kako izgleda jedan njegov dan, priznavši da je bio „iscrpljen“ i „umoran“ tokom većine svojih treninga, ali je rekao je da je zadovoljan kako se završio njegov fitnes plan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacIgra prestolamrsavljenje
Komentari (0)
Dodaj komentar