Nemaju ni 175 cm: Ovo su najniži seks simboli Holivuda (foto)

Neki muškarci za kojima lude žene širom planete, postali su zvezde iako nisu ispunjavali sve kriterijume mačo tipova.

Prosečna visina muškaraca u Americi je 176 cm, ali mnogim velikim holivudskim zvezdama metar će pokazati mnogo manje, iako to možda na velikom platnu ili malim ekranima ne deluje tako.

Tom Holand – 173 cm

Najnoviji miljenik tinejdžerki širom sveta oduševio je svet kao Spajdermen, a ne baš zavidna visina ga ni sprečila da spašava svet.

Tom Kruz – 170 cm

Tom je jedna od najvećih zvezda Holivuda već nekoliko decenija unazad, ali visinom ne može baš da se pohvali. Poznato je i da su sve njegove supruge bile znatno više od njega – Nikol Kidman ima 180 cm, a Kejti Holms 175 cm.

Kanje Vest – 172 cm

Kanje je sa svojih 172 cm bio idealan izbor za 157 cm  visoku Kim Kardašijan.

Ilajdža Vud – 167 cm

Može se reći da je po visini Ilajdža bio idealan za lik koji je glumio u Gospodaru prstenova.

Bruno Mars – 165 cm

Visinu koja mu nedostaje Bruno nadomeštava svojim glasom i brojnim hitovima.

Zek Efron – 172 cm

Razlog zašto do sada niste primetili da Zek zapravo nije uopšte visok leži u njegovom seksi izgledu i neverovatno mišićavom telu.

Džo Džonas- 170 cm

Džo nije najniži od svoje braće, ali je primetno niži od supruge Sofi Tarner koja ima preko 175 cm.

Danijel Redklif – 165 cm

Danijel će zauvek ostati upamćen kao dečak čarobnjak Hari Poter, pa bi nam i da je viši bilo teško da ga drugačije posmatramo.

Mark Volberg –  172 cm

Ko bi rekao da ovaj seksi mišićavi glumac ima manje od 175 cm, ali izgleda da kamera i ugao snimanja i te kako mogu da prevare.

Kevin Hart – 162 cm

Jedan je od najnižih glumaca, ali Kevin i te kako ume da se šali na račun svoje visine.

Dastin Hofman – 167 cm

Svani glumac je priznao ranije da je bio vrlo nesiguran zbog svog izgleda i svoje visine, ali su mu upravo oni doneli planetarnu popularnost.

Al Paćino – 170 cm

Ni Al Paćino nije poznat po visini, ali vanserijski talenat mu niko ne može osporiti. Ipak, visina ga je umalo koštala uloge u Kumu jer su producenti smatrali da je prenizak za ulogu mafijaškog bosa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumcimuskarcinajnižipevačivisina
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Senović

    Jevreji su inače niski rastom.

  • Koviljka

    Kako je govorio moj pokojni tata Milutin, koji je bio ’21-vo godište, visok 174 cm – – – Mali ljudi, mala *ovna, veliki ljudi, velika *ovna! Spokoj i pokoj mu duši ali visina ljudi veoma nebitna! Karakter je mnogo važniji kao i duša i srce! Živeli Vi meni, kratki il’ dugački ali dobri u srcu i duši!

  • ANDREJ

    Tacno je ,da su neki holivudski glumci,i ako prilicno niski,da bi postali maco muskarci,to ipak postali,uprkos tome da nemaju visinu,koja muskarce cini pozeljnim.Medjutim,cinjenica je,da muskarci koji imaju visinu oko 185 cm. u svakom slucaju,u obicnom zivotu.imaju prednost nad nizm muskarcima.Visok muskarac poseduje odredjenu sigurnost u svom ponasanju,i uziva mnoge privilegije,narocito u odnosu na suprotan pol…