Neobična životna priča atraktivne učesnice Evrovizije: Udala se i rodila sa 14 godina (foto)

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Pesme Evrovizije, a svoje mesto u finalu pored Nevene Božović, predstavnice Srbije, obezbedila je i gruzijska pevačica Tamta koja živi u Grčkoj, a predstavlja Kipar.

Ova plavuša je po nekima najatraktivnija pevačica na ovogodišnjem Evrosongu, a u poprilično provokativnoj odevnoj kombinaciji, kombinaciji lateksa i lanaca, izvela je pesmu Replay.

Energični nastup Tamite oduševio je brojne gledaoce muzzičkog takmičenja širom sveta, ali malo ko zna da je iza 38-godišnje pevačice neobičan životni put.

Tamta je rođena u Gruziji, gde je i odrasla. Već s 14 godina upoznala je dve godine starijeg dečka za kojeg se udala. Ubrzo je rodila i ćerkicu Ani, koja danas ima 24 godine. Razvela se nakon šest godina braka, a u više navrata izjavila je da joj je ćerka na prvom mestu.

S 22 godine preselila se u Grčku, gde je u početku s majkom radila kućne poslove. Na nagovor jedne porodice kod koje je radila kao domaćica 2003. godine otišla je na audiciju za grčku verziju takmičenja Super idol, gde je osvojila drugo mesto.

To joj je širom otvorilo vrata za uspešnu karijeru, čiji vrhunac je doživela sinoć kad je Kipar odvela u finale prestižnog takmičenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pesma evroviziježivotna priča
Komentari (0)
Dodaj komentar