Netfliks pravi rijaliti baziran na Squid Game-u, sa najvećom nagradom u istoriji

Netfliks pretvara Squid Game u stvarnost u novom takmičarskom šou programu baziranom na hit seriji.

U Squid Game: The Challengeu boriće se 456 igrača za 4.56 miliona dolara, što je najveća paušalna novčana nagrada u istoriji rijaliti televizije, piše Ladbible.

Šou će imati 10 epizoda, tokom kojih će se najviše takmičara u istoriji rijalitija boriti za veliku nagradu, a na njihovu sreću, za razliku od južnokorejske serije, takmičari koji ne uspeju u izazovima ipak neće biti pogubljeni.

„Netfliks oživljava globalni fenomen Squid Game s najvećim rijaliti šouom ikada, Squid Game: The Challengeom. S najviše takmičara i najvećom paušalnom novčanom nagradom u istoriji rijaliti televizije, 456 pravih igrača ući će u igru ​​u potrazi za nagradom od 4.56 miliona dolara koja će im promeniti život“, rekli su iz striming giganta.

„Dok se takmiče kroz niz igara inspirisanih originalnom serijom, uz iznenađujuće nove dodatke, njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na iskušenje dok konkurenti bivaju eliminisani oko njih. Ulozi su visoki, ali u ovoj igri najgora sudbina je otići kući praznih ruku“, dodali su.

Squid Game: The Challenge snimaće se u Velikoj Britaniji, a Netfliks traži kandidate koji govore engleski s bilo kojeg mesta na svetu.

„Squid Game je osvojio svet zadivljujućom pričom redatelja Huanga. Zahvalni smo na njegovoj podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu“, rekao je Brendon Rig, potpredsednik Netfliksovog odjela za neskriptovane i dokumentarne serije.

Distopijska drama, koju je napisao i režirao Huang Dong-hyuk, prati očajne ljude koji su pozvani da učestvuju u misterioznoj i brutalnoj seriji igara za ogromnu nagradu. Serija je na Netliksu debitovala u septembru i ubrzo je postala najgledanija serija u istoriji striming platforme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nagradaRijalitisquid game
Komentari (0)
Dodaj komentar