Muškarci ODLEPILI za rumunskom manekenkom: Kažu da je nova Sofija Loren (foto)

Rumunska manekenka senzualnog i zavodljivog izgleda Madalina Genea u poslednje vreme novinske stupce puni svojom vezom s galeristom Vitom Šnabelom, koji je pre nje ljubio mnoge poznate dame. Ljubavni život prekrasne Madaline ono je po čemu je ona najpoznatija javnosti, ali sve je više fanova primetilo da lepotica svojim izgledom neodoljivo podseća na glumačku ikonu i seks-simbol Sofiju Loren.

Italijanka koja je slavu stekla u zlatno doba Holivuda, a i dalje važi za jednu od najlepših žena sveta poznata je po bujnim oblinama i usnama, kao i zavodljivom pogledu ispod dugih crnih trepavica. Pratioci lepe Rumunke na Instagramu prozvali su je Sofijom Loren modernog doba.

Smeđokosa Madalina koja snima kampanje za donji veš i često pozira u vrlo golišavim izdanjima do sada je u svoju ljubavnu mrežu upecala dva slavna holivudska lepotana, Leonarda DiKaprija i Žerarda Batlera, ali s obzirom da se radilo o serijskim zavodnicima, veze nisu dugo potrajale. Zanosna 30-godišnjakinja danas je u srećnoj vezi s Vitom, a osim svojoj karijeri u svetu modelinga posvećena je i kćerki koju je dobila s rumunskim bogatašem Metjuom Stratanom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manekenkasofija loren
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Filipe ne brini , pola je vec gotovo , ti hoces, samo jos ona da pristane.

  • FILIP

    Bogami,zbog ove lepe rumunke,spreman sam da napustom posao i zemlju srbiju,da odem da zivim u rumuniji. Neobicno je lepa,ne znam da li sam njen tip,ali mogu sasvim skromno da kazem,da sam lepsi i zgodniji od tog Leonrda di Kaprija.Ako ona hoce mene,ja odmah pristajem…