Nevolje u raju: Verenik Džej Lo imao ljubavnu aferu

Iako ima pored sebe jednu od najpoželjnijih žena na svetu, Aleks Rodrigez ima aferu s rijaliti zvezdom Medison LeKroj, bruje svi svetski mediji.

Pandemija koronavirusa odložila je venčanje Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, ali ubrzo im je pristigao još jedan izazov u očuvanju ljubavi.

A onda je u medijima odjeknula vest da Aleks Rodrigez ima aferu sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Tokom posljednje epizode američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se zanosna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom.

Da bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je dala izjavu za “Page Six”, ali je tada još više probudila sumnju javnosti.

– Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom –  ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.

Afera Aleksa Rodrigeza podigla je prašinu, a činjenica da je odbio da potpiše predbračni ugovor, u kome klauzula o prevari vredi 250.000 dolara, podstakla je sumnje javnosti, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezverenik
Komentari (0)
Dodaj komentar