„Nezaboravno“: Kiša prekinula koncert Whitesnake, publika oduševljena (video)

Koncert benda „Whitesnake“ prekinut je sinoć na stadionu Tašmajdan zbog nevremena koje je zahvatilo Beograd.

Jaka kiša prekinula je koncert slavnog benda, ali su članovi sastava ipak na pljusku do kraja odsvirali „Still of the night“, a kiša im nije smetala ni da se nekoliko puta poklone publici.

Predgrupa „Whitesnake“ bio je Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, a slavni rok sastav je u prvom delu koncera odsvirao numere sa novog albuma, nakom čega su napravili kratku pauzu i vratili se na binu sa starim hitovima.

Iako je nevreme prekinulo nastup benda nakon sat i 20 minuta svirke, publika je uspela da čuje hitove poput „Here I go again“, „Is This Love“, „Fool For Your Loving“…

„Volimo vas, hvala vam“, poručili su publici članovi benda pre odlaska sa bine, dok se pevač slavnog benda, Dejvid Koverdejl, oglasio na Tviteru, zahvalivši „1.000“ puta publici u Srbiji.

„Kakva je***a oluja! Nezaboravno!!!“, napisao je roker uz snimak nastupa na Tašu, na kome se vidi da je publika u transu, iako je nevreme.

Koncertu je prisustvovalo oko 8.000 ljudi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

koncertwhitesnake
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Ja

    Ti verovatno slušaš Rastu, Karleušu i ostalu nazovi muziku, koja je isključivo za intelektualce i pobožne ljude. Gde je ženska publika obučena kao časne sestre itd. Sve sam moj do moga.

  • Anonimni

    Koji si ti kreten

  • bambi

    Tek sad vidim koji je kvalitet muzike 80 tih. Ovo ne da nije muzika vec predstavlja simbiozu neartikulisanih zvukova u punoj formi. Naime jedino sto je bitno u nazovi koncertima u ovome maniru jeste skupljanje sto veceg broja narkomana, alkoholicara i prostitutki kao esponencijalni razvoj kriminala. Mladi ljudi ovo prihvataju na silu protiv svoje volje samo da bi bili u fazonu u svom procesu odrastanja i sazrevanja. Steta sto mladi nemaju alternativu nego su osudjeni na ovu monopolnu katastrofu.

  • Anonimni

    Koncert nije prekinut. Odsvirali su ga do kraja. „Still of the Night“ im je poslednja numera na set listi.