Ni „večiti neženja“ nije odoleo: Verio se Kventin Tarantino

Američki reditelj Kventin Tarantino se verio sa tridesettrogodišnjom izraelskom pevačicom Danijelom Pik, s kojom je već bio u vezi, ali zbog karijere je prekinuo pre osam godina, javljaju američki mediji.

Danijela je kćerka poznatog izraelskog muzičara Tzvike Pika, a novinarima je kazala: „Istina je, oboje smo srećni i vrlo uzbuđeni.“

„O da, porodica je vesela. Juče su se verili i čestitamo im. Mazel tov“, kazao je tata Pik.

Američki reditelj (54) i Danijela (33) vezu su počeli još 2009. Upoznali su se tokom Tarantinove posete Izraelu gde je promovisao svoj film „Nemilosrdni gadovi“. Dve nedelje nakon toga Danijela ga je pratila na crvenom tepihu u Los Anđelesu, ali romansa je trajala kratko i nedugo nakon toga su prekinuli vezu.

Tarantino je u razgovoru za časopis GQ 2009. kazao da je namerno žrtvovao vezu kako bi se fokusirao na svoju karijeru. Rekao je i da veruje kako je konačno upoznao nekoga s kim se vidi u budućnosti, ali veza se raspala jer on na nju nije bio spreman.

U leto 2016. ponovno su viđeni zajedno nakon što je reditelj najavio da planira penziju kada dovrši zadnja dva filma na kojima radi. Tarantino je često govorio da želi da napravi samo 10 filmova. Ipak 2014. je kazao: „Ma nije to zapisano u kamenu, to je samo plan…. Planiram da stanem nakon desetog, ali u 75. možda odlučim da imam još toga da kažem.“

„Ne kažem da se neću nikada venčati ili da neću imati decu pre šezdesete. To je bio moj izbor, da nastavim ovim putem sam. Jer ovo je moje vreme, vreme za stvaranje filmova“, rekao je za GQ 2009.

Očigledno je konačno došlo vreme i za ozbiljnu vezu. Ako se ona ozakoni, biće to Tarantinov prvi brak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kventin tarantinoveridba
Komentari (0)
Dodaj komentar