Nije za muškarce sa slabim srcem: Manekenka otkrila previše (foto)

Senzacija sa Instagrama i model Demi Rouz često je glavna tema britanskih tabloida, ali i na društvenim mrežama priča se samo o njoj…

Brineta poznata po bujnim oblinama malo-malo postavi neke provokativne fotografije na svoj Instagram. Tako je i u sredu obradovala fanove.

Stojeći na drvenoj potpori sa pogledom na prekrasan planinski lanac iza koga se vidi sneg, ona je istakla svoj izgled jakom šminkom, dok je oči sakrila iza para sunčanih naočara.

Nakon što je napravila nekoliko fotografija, napisala je: ‘l’art subtil de ne pas se soucier,’ što na francuskom znači ‘suptilna umetnost umesto briga’.

Demi je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima se vidi kako uživa u Alpima u različitim aktivnostima, uključujući letenje helikopterom. Njeni postovi stižu dan nakon što je okačila svoje snimke u potpuno drugačijem okruženju – na snimanju na sunčanim usponima u Majamiju.

Navukla je majušni beli bikini koji je jedva išta prekrivao, opisujući snimke: „Ona je od onih viših vrsta do koje može dopreti samo neka duboka duša.“

Beli bikini imao je prave kaiševe koji su delovali još izazovnije.

Manekenka Demi nabacila je nazad svoje smeđe pramenove i mokrim izgledom istakla njene lepe crte koje obiluju glamuroznom paletom bronzanih tonova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

demi rouz
Komentari (0)
Dodaj komentar