Nikad nije kasno: Ovi zavodnici dobili su decu nakon pedesete

Džordž Kluni

Često je tokom trudnoće svoje supruge Amal, Kluni (56) isticao kako mu je inspiracija francuski glumac Žan-Pol Belmondo, koji je sa svojom drugom suprugom dobio dete kad je imao 70 godina.

– Srećni smo i uzbuđeni. To će biti prava avantura – rekao je Kluni pre rođenja blizanaca. Par sada ima dečaka Aleksandera i devojčicu Elu.

Hju Grant

Kada je napunio 51, Hju Grant (57) je dobio kćer Tabitu iz afere sa Tinglan Hong, a već iduće godine dobio je i drugo dete, sina Džona sa Anom Eberstajn. No, to nije sve. Sa Hong je nakon dve godine dobio i sina Feliksa, a Ana mu je par meseci kasnije rodila još jednu kćerku. Zvuči suludo, zar ne? Hju je navodno još u vezi sa Eberstajn, dok majku svoje starije dece ni ne pominje.

Stiv Martin

Komičar i glumac Stiv Martin (72) je čari roditeljstva upoznao tek u 68. godini života kad je sa suprugom En Stringfild dobio kćerku.

Džon Travolta

Sina Benjamina Travolta (63) je sa suprugom Keli Preston dobio kad je imao 56 godina. Njih dvoje imaju i 16-godišnju kćer Elu, dok im je najstariji sin Džet preminuo nakon tragičnog događaja.

Majkl Daglas

Slavni glumac Majkl Daglas (73) je imao 56 kad je sa suprugom Ketrin Zita-Džons dobio sina Dilana. Tri godine kasnije rodila im se kći Karis, a Majkl ima starijeg sina Kamerona koga je dobio u prvom braku.

Džek Nikolson

Najmlađeg sina Rejmonda Nikolson (80) je dobio kad je imao 55. Inače, glumac ima i tri kćerke – Lorejn, Dženifer i Hani.

Mel Gibson

https://www.instagram.com/p/BZ4Zch_FqdI/?tagged=melgibson

Reditelj i glumac Mel Gibson (61) dobio je deveto dete u 62. godini, sina Larsa, uoči nagrade Oskar na koj je bio nominiovan za najboljeg reditelja za film ‘Hacksaw Ridge’.

Alek Boldvin

Najstariju kćerku Ajrlend Boldvin (59) je dobio kad mu je bilo 37, a troje dece koje ima sa sadašnjom suprugom Hilarijom dobio je nakon pedesete – kćerku Karmen (4) i sinove Rafaela (2) i Leonarda (1).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaroditeljistariji muškarcid
Komentari (0)
Dodaj komentar