Niko ne veruje da ima 65 godina: Bivša manekenka pokazala savršenu figuru (foto)

Model i glumica Kristi Brinkli nikad nije bila stidljiva kad je pokazivanje fit figure pred kamerama u pitanju, a sa 65 godina to čini s još većom lakoćom.

Dok s porodicom odmara u toplim krajevima, na Instagramu objavljuje fotografije u bikiniju zbog kojih je teško poverovati da će za mesec dana proslaviti 66. rođendan.

Na fotografiji za koju je pozirala u jednodelnom crnom kupaćem kostimu u prvom planu su njene zategnute noge i ruke.

Brinklijeva je oduvek super fit, a to duguje disciplini i strogom režimu. Kad pokušava sa smrša, ograničava unose ugljenih hidrata, a donedavno je bila vegetarijanka.

„Oduvek sam vegetarijanka, od 13. godine, ali dodala sam svojoj ishrani losos jer obiluje omega-3 masnim kiselinama, koje mi pomažu da regulišem upalu koja uzrokuje osetljivost zglobova, a uz to je i odličan izvor kalcijuma i vitamina D, koji moje kosti održavaju snažnima i ubrzavaju proces zarastanja“, priznala je Kristi na Instagramu nakon što se oporavljala od povrede ruke koju je zaradila tokom probi za šou Ples sa zvezdama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kristi Brinklimanekenkatelo
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Zoran Popović

    Ja verujem!

  • Boki

    Filipe, drži se piletine, 😉starije koke, to je žilavo i suvo…😉

  • FILIP

    Zadivljen sam kako zenska izgleda.Imam 35 godina,ali bi vrlo rado proveo jedan ludi vikend,sa ovom lepotom u krevetu,da sve prsti.!

  • Anonimni

    Tako je Bambi. Godine se NIKADA ne mogu sakriti (to je samoobmana)

  • Adolf

    Gledam i ne verujem….😁😁😁

  • bambi

    Ja verujem.

    • čika Velja 39

      Nagno bih ja ovu babu lagano-pritegao bih joj ovu kožu po kučeći da je oslobodim šar-peja,a onda sadžgao te butkice,mfff…posle bi mogla da baci p…. slobodno