Nikola Kojo prebačen u bolnicu: Povredio se na snimanju (foto)

Nikola Kojo prebačen je u bolnicu u Zagrebu nakon nesreće koja se dogodila na snimanju. Naš proslavljeni glumac se, naime, okliznuo i pao na oboreno drvo.

Tokom snimanja kadrova jurnjave kroz šumu, Kojo se okliznuo i licem pao na oboreno drvo. Odmah je prevezen u Zagrebačku bolnicu kako bi mu bila urađen pregled glave.

Kojo kaže da se oseća dobro.

– Čekam preglede kod doktora. Mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći – rekao je Kojo, a prenose domaći mediji.

Kada je završio na zemlji, cela ekipa je skočila da mu pomogne i odmah su ga odvezli u bolnicu.

– Sve je teklo kako treba. Kojo je veliki profesionalac, međutim tokom jurnjave, nije video oboreno drvo i pao je i povredio se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nikola kojo
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Brate, kako je Kojo? Sta je bilo sa zanokticom, je li je doslo do infekcije ili nije? Samo da je sve u redu, dace Bog. Hloranfenikol obavezno, zlu ne trebalo. Za film da ne brine. Narocito ne sada kada je povredjen. Sve ce biti u redu. Kojo, cela Srbija je uz tebe. Drz se stari. Sad pokazi ti njima da nema razlike izmedju keksa i seksa.

  • bambi

    Za predstojece film, sasvim dovoljan marketing. Aj’ man’te se vise corava posla. Hajd’mo ruke gore. TRAZICU LJUBAV NOVU DA STARU IZ SRCA BRISEM STA CEMI SECANJE NA NJU KAD LJUBAVI NEMA VISE….