Nole, jedeš li ti nešto? Navijači šokirani novim selfijem našeg asa (foto)

Srpski teniser iskoristio je ranu eliminaciju sa Rolan Garosa da dane provede u Beogradu i na taj način obiđe familiju i prijatelje koje dugo nije video.

Njegove slabije partije ove sezone više nikog ne iznenađuju ali sve veća mršavost koja se uočava tek kada se Novak razgoliti, mora se reći da brinu sve njegove fanove.

Nakon selfija s obožavaocem na kojem je uslikan bez majice, Nole je zabrinuo i najveće optimiste među navijačima, od kojih su mu neki postavili direktno pitanje:

„Jedeš li ti išta, čoveče?“.

Nepisano je pravilo da je teniseru potrebna mišićna masa i dobar obrok da bi postizao najveće rezultate a izgled Novaka Đokovića iz recimo 2015. i ove godine jednostavno ne mogu da se uporede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicselfi
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Alex

    Biće Nole dobar guru negde na Tibetu.

  • milan

    Nemam obicaj da nekom repliciram ali Bambi ne lupetaj majke ti. Poredis Brus lija i Novaka.Nikakvih dodirnih tacaka nemaju ta dva sporta.Kung Fu zasnovan je na tehnici odnosno pokretima i borbi sa zamisljenim protivnikom,odnosno KATA.Koja obiccno traje ne duze od dva min.Tenis moze da potraje kao sto znas i vise sati (3-5) za to je Bambi(mlado od Jelena) potrebna snaga ako nisi znao.A kako se stice snaga.Jakom hranom i dobrim i ispravnim treningom.Tako ne mesaj se u nesto sto ocigledno nisi kompententan. Djokovic je psihicki puko i njemu jedino ko moze pomoci je on sam i Bog.

  • djibril

    Nole jedi sarme i janjetine ako misliš pobedjivat!!!

  • bambi

    Hajde jednom za svagda da se objasni fanovima. Snaga coveka prvenstveno je proporcionalna razvijenosti abdomena, sirine ramena. Osim toga, za vecu snagu, potrebna je i brzina koja se u tenisu manifestuje preko brzih ruku. Masa se maksimalno smanjuje ali se jacaju ligamenti, zglobovi, tetive. Pogledajte npr. gradju legendarnog Bruce Leeja. Shvatice te u cemu je sustina. Sa druge strane manja masa rasterecuje kicmu i zglobove, daje pokretljivost, fleksibilnost, brzinu. Inace kod tenisa snaga nije dominantan faktor, vec do izrazaja, narocito u modernom tenisu, dolazi tehnika, kretanje, strategija, elegantost udaranja loptica, trikovi, zamke i sl. Prestanite vise da forsirate temu o neuhranjenosti jer time nanosite stetu nasem teniseru.