Nova pravila Jelene Đoković (foto)

Novakova supruga, Jelena Đoković odlučila je da uvede ozbiljne promene kada je reč o njenoj već poodmakloj trudnoći. Ona je odlučila da tokom sledećeg perioda promeni ishranu.

https://www.instagram.com/p/BFuI30KIFtH/?taken-by=jelenadjokovicndf&hl=en

– Šargarepa i paškanat, stavite malo sveže isceđenog soka od pomorandže i stavite u rernu dok ne potamni. Onda dolazi zabavan i neočekivan deo: stavite puter od prženog susama i koprive preko toga i pomešajte u tiganju. Brzo, lako i drugačije – samo je jedan od zdravih recepata Jelene.

https://www.instagram.com/p/BBoz2unIFol/?taken-by=jelenadjokovicndf&hl=en

Druga Jelenina trudnoća je navodno, rizičnija od prethodne pa je ona odlučila da povede računa o ishrani.

– Najčešće je ostajala u Monte Karlu jer su nesvestice bile češće pa se nije izlagala velikim naporima. To je moglo da ugrozi stanje Novakove i Jelenine još nerođene ćerke – prenosi magazin Story.

Jelena je i ranije postavljala svom Instagram profilu recepte za zdravu ishranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ishranajelena djoković
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Vladimir

    Moja sestra dok je jela svinjetinu bila zdrava i rumena, a onda je neko nabedio da jede makrobiološku ishranu i ceo organizam se poremetio… disbalans. Sad opet jede meso i zdrava je.

  • Viktor Rotmiler

    Moj savet G-dji.Djokovic,u vezi ishrane je,da se ostavi tsvih tih „perverzija“ kulinarskih.Da ne bi dobijala nesvestice (koje poticu od gladi),preporucujem joj,da kupi krmenadle,od mlade svinjetine.Da otstrani kosti,a meso dobro „izlupa“,cekicem za te svrhe.Tako „istuceno“ meso,da posoli ,ne mnogo,sa obe strane,i ostavi da otstoji u frizideru,bar dva sata.Za to vreme,neka ocisti i opere mlad crni luk sa perajima.Izvadjeno meso iz frizidera,neka ispece na tiganju sa debelim dnom (tucani),sa obe strane.Pecene krmenadle,mlad beli punomasni sir,i nekoliko komada mladog crnog luka,neka servira na ovalu, Naravno,uz ovaj obrok,ide i parce,dva,dobrog ukusnog hleba od heljde. Da ide i casa (dva deci),crnog italijanskog Kjantija,nije potrebno,posebno naglasavati.