Novak na Instagramu uputio NEOČEKIVANU poruku Jeleni (foto)

Nekadašnji najbolji teniser sveta Novak Đoković podelio je sa fanovima na Instagramu trenutak prisećanja na početak veze sa sadašnjom suprugom Jelenom.

Novak nikada nije krio da mu je supruga bila najveća potpora u životu, a njihova ljubav traje već punih 12 godina.

Vezu su započeli kad Novak još nije ni sanjao o slavi koju danas uživa.

Nole i Jelena su se zaljubili kad im je bilo samo 18 godina, a da svoju Jelenu voli kao i prvog dana dokazuje fotografija koju je na svom Instagramu podelio.

„Dvanaest godina s mojom ljubavi. Volim svaki minut koji smo proveli zajedno“, napisao je Novak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djokovićnovak djokovic
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Babej

    Novak je najmanje kriv za to. Njegovo je pravo da se oglasava na mrezama koliko hoce ali novine su te koje prenose svako njihovo oglasavanje i time im cine losu uslugu. Stvaraju tu zasicenost njima.

  • Mira

    Slazem se sa Mikijem. Neka Novak pise sta hoce, to mene uopste ne interesuje. Hocu da se normalno vozim prevozom, da ne dobijam panicne napade svaki put kad prolazim trasu do Slavije. To oko rekonstrukcija je moglo malo pametnije da se uradi, da se ne krene sa obnovom svega, vec po nekom prioritetu. Ovako su cudo napravili. Ne mogu ljudi da se prebace sa jednog na drugi kraj grada. Juce sam od Banjice do „Londona“ putovala sat vremena. Strasno. Sta ce biti kad padne sneg??? Onda bolje da Beogradjani uopste ne izlaze na ulice dok oni opet ne podignu Beograd na zemlji. Onaj Beograd na vodi vec odavno vise nije aktuelan, izgleda. Sramota za Vesica, za Maloga, za predsednika koji je sigurno upoznat sa situacijom, kao sto i zna ko je ubio Jelenu Marjanovic, cak i tu je gurnuo svoj nos, gledao postmortem slike ubijene pevacice, ko mu je dao ovlascenje za to i zna ko je pocinilac. A za Novaka i njegove izlive ljubavi me bas briga. Gledam da li cu danas imati sta da jedem i da li cu uspeti da se prebacim do KBC Bezanijska kosa po rezultat sa MR.

  • Miki

    Svaka čast Novaku ali stalni natpisi postaju opterećujući. Baš nas briga za nekoga ko živi u Monte Karlu. Nas više interesuje kada će država da vrati opljačkane penzije i kada će vlast pomalo da se brine o funkcionalnosti življenja u Beogradu a ne samo o pokušaju animiranja stranaca.