Novi film Roberta Patinsona među gledanijim

Film "She’s Out of My League" zauzeo je treće mesto na listi najgledanijih filmova u Americi. Režirao ga je Džim Fild Smit (Jim Field Smith), a glavna uloga poverena je Džeju Barušelu (Jay Baruchel).
Zgodnu devojku Moli na aerodromu zadržava momak iz obezbeđenja sa sumnjivim motivima. Kirk (Barušel), drugi član obezbeđenja, priskače joj u pomoć i sprovodi do njenog aviona. Moli je veoma zahvalna Kirku i želi da se ponovo vidi s njim, nalazeći da je on pristojan i fin, što ga čini potpuno drugačijim od ostalih momaka s kojima se zabavljala. Kirk misli da je Moli daleko iznad njegovog nivoa i da samo želi da se poigra njime. U ovakvim okolnostima teško je ostvariti bilo kakvu vezu. Ili će im se možda sreća nasmešiti?
Na četvrtom mestu liste našao se film "Ne zaboravi me" ("Remember Me") reditelja Alena Koltera (Allen Coulter), u kom glavne uloge tumače Robert Patinson (Robert Pattinson), Emili de Ravin (Emilie de Ravin), koju znamo iz TV serijala "Izgubljeni" ("Lost"), Kris Kuper (Chris Cooper), Lena Olin (Lena Olin) i Pirs Brosnan (Pierce Brosnan).
Tinejdžerska superzvezda Robert Patinson igra Tajlera, mladog njujorškog buntovnika koji ima veoma loš odnos sa svojim ocem (Brosnan) otkako je porodična tragedija podelila porodicu. Iako je mislio da niko ne može da razume kroz šta prolazi, čudnim spletom okolnosti on upoznaje Eli (De Ravin). Počinje da se zaljubljuje i kroz njihovu ljubav pronalazi sreću i smisao života. Međutim, uskoro se otkrivaju porodične tajne, a okolnosti koje su ih spojile sada počinju da ih razdvajaju.
Film "Ne zaboravi me" donosi nam nezaboravnu priču o snažnoj ljubavi, porodičnim vrednostima i tome koliko je zapravo bitno ceniti svaki proživljeni dan. Ova romantična drama stiže u domaće bioskope 29. aprila.
Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmkris kuperlena olinpirs brosnanrobert patinson
Komentari (0)
Dodaj komentar