Novi filmovi Dejmona, Anistonove i Foksove

Na drugom mestu američke top-liste je nova komedija Stivena Soderberga "Doušnik!" sa Metom Dejmonom (Matt Damon) u glavnoj ulozi. Film će biti premijerno prikazan na reviji "L’Oreal Paris Cinemania".
"Doušnik!" je baziran na istinitoj priči o najpoznatijem korporativnom doušniku u istoriji Amerike. Zvezda u usponu industrije Arčer Danijel Midland (ADM), Mark Vitaker, iznenada postaje doušnik. Nakon što za FBI razotkrije multinacionalno nameštanje cena u svojoj kompaniji, Vitaker zamišlja sebe kao heroja iz naroda koji dobija unapređenje. Međutim, pre nego što se sve to desi, FBI-ju su potrebni dokazi, stoga Vitaker oduševljeno pristaje da nosi mikrofon i skriveni kasetofon u svojoj tašni, zamišljajući sebe kao standardnog tajnog agenta. Na nesreću po FBI, njihov glavni svedok nije bio toliko tih kada su u pitanju predstojeći događaji. Njegovo ponašanje s vremenom počinje da frustrira agente, jer više ne mogu da prosude šta je realnost, a šta proizvod bujne Vitakerove mašte.
Na trećem mestu liste našao se novi Medea film Tajlera Perija (Tyler Perry) – "I Can Do Bad All by Myself", koji je zabeležio očajno loše kritike.
Četvrto mesto zauzeo je debitantski film scenariste i producenta Brendona Kempa (Brandon Camp) – "Love Happens", s Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) u glavnoj ulozi. Aron Ekhart (Aaron Eckhart) igra Burka, proslavljenog autora knjiga koje se bave samopomoći. Na jednom više nego posećenom seminaru u Sijetlu on konačno upoznaje osobu koja je sposobna da njemu pomogne. Ostale uloge tumače Martin Šin (Martin Sheen), Frensis Konroj (Frances Conroy) i Saša Aleksandar (Sasha Alexander).
Na petom mestu liste je horor "Jennifer’s Body" s prelepom Megan Foks (Megan Fox) u glavnoj ulozi. Radnja filma počinje kada demon zaposedne glavnu čirlidersicu u jednoj srednjoj školi u Minesoti. Uskoro, jedan po jedan dečko iz škole počinje da nestaje…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

anistondejmonfilmfilmovifokstop-liste
Komentari (0)
Dodaj komentar